DE ROTI CORNER

Recentebeoordeling


4 sterren uit 115 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Roti Corner. Meer weten? Ontdek meer

13 jun 2024 om 9:53 Ik ga in herhaling vallen, ik vindt het zo lekker, ik ben geopereerd en zelfs mijn vriezer zit vol met menu's. Dat zegt al genoeg, gewoon echt lekker
10 jun 2024 om 17:54 Super, alles vlgs afspraken
9 jun 2024 om 18:52 Het eten was heerlijk en vers.
31 mei 2024 om 9:55 Gisteren weer eten besteld, het vlees zo mals en lekker gekruid, en ik ben helemaal weg van de kouseband en het zuur wat ze zelf maken. Petje af, heerlijk gegeten
30 mei 2024 om 18:01 Lekker!
27 mei 2024 om 19:38 Wat hebben jullie met de roti platen gedaan? Ik kon de helft weg gooien zo hard. Wel heel jammer want de rest was wel lekker.
24 mei 2024 om 23:55 Het zit een eindje bij ons uit de buurt dus het is sowieso al ontzettend fijn dat ze toch bezorgen!! En het eten is echt fantastisch!! Zou het iedere dag wel willen eten :-)
22 mei 2024 om 15:58 Jammer dat je zelfs bij een groter portie, waar je extra voor betaald, maar 4 kleine stukjes vlees krijgt en een kleine bak wat je hebt besteld. Qua verhouding in hoeveelheid en prijs klopt dit totaal niet.
21 mei 2024 om 12:20 Het was zoals altijd goed, ik heb nog nóóit wat te klagen gehad. Wat ik ook bestel,het is vers,goed warm en vriendelijk personeel. Ik vindt de kouseband en het zuur helemaal geweldig!
21 mei 2024 om 2:53 Ik bestelde blikken Keizerkroon en kreeg flesjes Grolsch. Op zich niks mis mee, maar bel ff als je het gevraagde/bestelde niet kunt leveren.
20 mei 2024 om 0:13 Het eten stonk verschrikkelijk, de kip was gortdroog en het tafelzuur rook naar zweetoksels..
19 mei 2024 om 21:30 Meer dan 2 uur bezorgtijd zonder dat er contact op te nemen was